Announcement

Collapse
No announcement yet.

CP user options not working? and quotes issue

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Glenn Vergara
    replied
    Originally posted by WillsC View Post
    If I make a comment to a persons post and try to quote a "word" I get this "word" I can use quote marks in posts no problem, just not in a comment?
    I have a fix for that. See Quotes in Comments Fix in my signature.

    Leave a comment:


  • WillsC
    replied
    Thank you, that saves me trying to fix something I didn't break

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    Both of those ar eknown issues at the moment...the PM link in the admincp points to the old vB4 link and needs updating.
    The comments issue is also know, not sure when either of these are due to be fixed though.

    Leave a comment:


  • WillsC
    started a topic CP user options not working? and quotes issue

    CP user options not working? and quotes issue

    If I go to CP then users and search for a member the page comes up with their information. At the top of the page under the pull down menu of "quick user links" If I say select "send private message to user" I get " Invalid Page URL. If this is an error and the page should exist, please contact the system administrator and tell them how you got this message." Is this a known issue?

    If I make a comment to a persons post and try to quote a "word" I get this "word" I can use quote marks in posts no problem, just not in a comment?

Related Topics

Collapse

Working...
X