Announcement

Collapse
No announcement yet.

Still Have Site Issue?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Still Have Site Issue?

    We can get to our site, but the layout is all over the place. The Account Management update says 'all cloud sites are now operational'. I would not call what I see operational.

  • #2
    I can see your site ok...are you still having issues?
    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

    TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.3 Demo
    AdminAmmo - My Cloud Demo

    Comment


    • #3
      yeees

      Comment


      • #4
        This is what we see, cleared cache and cookies but that didn't help:

        Comment


        • #5
          I am seeing the same thing as Flash. It was fine on mobile until this morning. it has looked like that screenshot all weekend on my pc now looks that way on mobile as well

          Comment


          • #6
            I'm seeing pages on Flash's forum. Copying the direct CSS url from the style sheet links in the header gives an error, "Cannot find configuration".


            Comment


            • #7
              I had that error a couple time this weekend just trying to visit the forum. Is there something I can try to do?

              Comment


              • Replicant
                Replicant commented
                Editing a comment
                Not really. It looks like an issue with the cloud.

            • #8
              I've changed a couple of settings and cleared the cache for your site. This should help prevent the issue in the future. The site looks proper to me right now.
              Translations provided by Google.

              Wayne Luke
              The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
              vBulletin 5 API

              Comment


              • #9
                Originally posted by Wayne Luke View Post
                I've changed a couple of settings and cleared the cache for your site. This should help prevent the issue in the future. The site looks proper to me right now.
                I just checked it. Still looks the sam as I posted above. I spoke to Flash a minute ago and he is still having the issue as well.

                Thanks!

                Comment


                • #10
                  Refresh your browser caches then.
                  Translations provided by Google.

                  Wayne Luke
                  The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                  vBulletin 5 API

                  Comment


                  • #11
                    I've reviewed your site in the latest versions of Chrome, Edge, Internet Explorer, Firefox and Opera on my main computer and Chrome on a second computer and cannot recreate the images above. The site has the proper layout and display in all of them.

                    If you are using Advertising or Javascript blockers, you will need to whitelist your site for all scripts and CSS that is loaded.
                    Translations provided by Google.

                    Wayne Luke
                    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                    vBulletin 5 API

                    Comment


                    • #12
                      I wil admit the site looks close to normal. I cleared all cache and data. I dont have any blockers running. I cant login to the forum because the login box is pushed clear to the left of the screen to where I cant access the login button. Plus, the forum has a small yellow box at the top that says "working". That doesnt go away. I have about 15 people reporting the exact same issue to me. Some of the layout is out of place as well.

                      Comment


                      • Flash04jv
                        Flash04jv commented
                        Editing a comment
                        Exact same issues I'm having on mobile.

                    • #13
                      Just to add to above...

                      I have tried 3 browsers on android phone and safari on ipad. All look the same. I wont have access to a pc until later this evening.

                      Comment


                      • #14
                        Just tried on my work PC and it looks good! Updated Chrome on my android and it it still weird looking.

                        Comment


                        • #15
                          Screenshot of what I see.

                          Comment

                          Related Topics

                          Collapse

                          Working...
                          X