Announcement

Collapse
No announcement yet.

Two problems, Featured Content Slider and going to page 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Two problems, Featured Content Slider and going to page 2

    Hello,

    I have two problems.

    First, my Featured Content Slider is showing nothing, it's completly transparent.
    The module is on my home page http://www.aidemoieninfo.com you can see that between the Questions description and the forums below, there is a space where the content slider is.
    I tried to remove it and reinstall it but same thing. I also have 3-4 featured articles.
    I'm okay with working with codes and functions so I wanted to investigate a lil bit more so I went in AdminCP in Styles, I then tried to edit the functions but it says I don't have acess, I guess this is reserved to the employees of vbulletin? I wanted to edit class b-content-slider-wrapper--hidden


    My second problem is that when I am in any article section that has more than 10 articles (http://www.aidemoieninfo.com/procedures/windows), all my first 10 articles are showing well. But when I click the arrow or next to change to page 2, it change for (http://www.aidemoieninfo.com/procedures/windows/page2) and it says "There is no article in this category". However, if I refresh this "page2", all the remaining articles suddenly appear. If I go back to the page 1 with the arrow, same problem.
    I then found that this bug only occurs with Google Chrome, I tried on mobile and another computer with Chrome and same problem. But with Internet Explorer everything is working fine.
    This seems like a compatibility bug?

    Thank you

  • #2
    I viewed a few of your featured articles and none of them have an attached image for the content slider to display. The slider requires an attached image. The default slider size is 1156 X 200 pixels and I've found images of this size at 300DPI resolution display best across all platforms. I hope this helps.

    Comment


    • #3
      Hello,

      You were right for the no attachments part, but having no attachments should but the default one which is http://www.aidemoieninfo.com/images/...background.png
      Just to be sure, I attached the same image to one of my featured article, still, nothing shows up. :/
      We can see in my homepage's sourcecode between lines 850 and 950 that there is supposed to be 3 article there.

      I am pretty sure that this isn't supposed to be at hidden
      <div class="js-content-slider-wrapper b-content-slider__wrapper b-content-slider__wrapper--hidden">

      Thank you
      Last edited by Shadakk; Thu 13 Aug '15, 11:20am.

      Comment


      • #4
        The slider is hidden (visibility: hidden in CSS)

        Same issue as this: http://www.vbulletin.com/forum/forum...46#post4325946

        GIPHY for vB5 AutoLinker Auto-Create Flag Report Topic Social Icons in Postbit Clear Cache Cron DragDrop Upload Topic AJAX AutoUpdate Custom Avatars Selector Stop Links in Posts...and more!

        Comment


        • #5
          Yes, I read this post and I'm pretty sure it is the same problem, I did open a ticket but they said they couldn't help me... :/

          Comment


          • #6
            If you have edited any templates related to the content slider, please revert them. A change was made to the CSS class that causes the Javascript not see the slider. If you're on Cloud, a manual fix must be applied so please open a support ticket using the link below and reference this post.
            Translations provided by Google.

            Wayne Luke
            The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
            vBulletin 5 API

            Comment


            • #7
              Hi Wayne,

              Thank you for the response, I haven't touched any templates related to the content slider as I don't have access.
              I will open a ticket referencing this post.

              Concerning the problem with the changing pages that doesn't work in Google Chrome, do you have any idea?

              Thank you

              Comment


              • #8
                I can recreate the pagination error. I figured at first it would be a javascript error but don't see anything like that. Pointed it out to the devs but no solution yet.
                Translations provided by Google.

                Wayne Luke
                The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                vBulletin 5 API

                Comment


                • #9
                  Thank you Wayne, I really appreciate the help.

                  Comment


                  • #10
                    I looked into the Article pagination issue and I found that the ajax call that fetches the articles on next page returns the correct data but the actual HTML markup for it (as specified in the 'template' property in the response) is missing (set to false). See below json response (this should help the devs to further investigate the problem)

                    .
                    Code:
                    {
                        "total": 4,
                        "total_with_sticky": 4,
                        "lastDate": "1438821120",
                        "template": false, // this should contain the HTML markup for all the article nodes
                        "pageinfo": {
                            "pagenumber": 2,
                            "totalpages": 2,
                            "resultId": 5508
                        },
                        "css_links": ["http:\/\/www.aidemoieninfo.com\/core\/css\/0\/0\/1\/9\/3\/3\/\/style00011l\/1439507634-postbit.css", "http:\/\/www.aidemoieninfo.com\/core\/css\/0\/0\/1\/9\/3\/3\/\/style00011l\/1439507634-main.css"],
                        "nodes": {
                             //all the article nodes here (removed for brevity)
                        }
                    }
                    One possible cause of this issue is that the widget_cmschanneldisplay_list template might be missing or something.

                    GIPHY for vB5 AutoLinker Auto-Create Flag Report Topic Social Icons in Postbit Clear Cache Cron DragDrop Upload Topic AJAX AutoUpdate Custom Avatars Selector Stop Links in Posts...and more!

                    Comment


                    • #11
                      Good morning,

                      I woke up this morning, went to my website and I realised that now all my text is messed up and also I cannot access AdminCP.
                      Is it because you are working on it?

                      Click image for larger version

Name:	AideMoiEnInfo - Forums.png
Views:	10
Size:	15.3 KB
ID:	4327192


                      Thank you
                      Last edited by Shadakk; Fri 14 Aug '15, 5:46am.

                      Comment


                      • #12
                        We are still working on it. The developers believe it has to do with one of the UTF-8 sequences. We've made a couple changes to the character encoding but it shouldn't have resulted in the above problems. Please clear your browser cache and reload the page. Below is what I see right now.

                        Click image for larger version

Name:	Capture.PNG
Views:	6
Size:	55.9 KB
ID:	4327195
                        Translations provided by Google.

                        Wayne Luke
                        The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                        vBulletin 5 API

                        Comment


                        • #13
                          The display issue should be resolved. Please review. Will look at the less severe issue of the content slider now.
                          Translations provided by Google.

                          Wayne Luke
                          The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                          vBulletin 5 API

                          Comment


                          • #14
                            Hi Wayne,

                            I confirm, the text issue and the change page issue is resolved.
                            You guys are doing a great job!

                            Thank you!

                            Comment

                            Related Topics

                            Collapse

                            Working...
                            X