Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problem Attaching Images to Post

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problem Attaching Images to Post

    I attached an image to a post (see below) and all I see is [ATTACH]n113[/ATTACH] in the posted message. However, when I enter the Edit mode, I see the image as it should be. What does this indicate and how do I correct it?

    Also, the graphic uploaded shows 211 KB, but on my desktop, it only shows to be 22 K.

    Click image for larger version

Name:	AttachError.jpg
Views:	18
Size:	50.6 KB
ID:	4100227

  • #2
    The same thing is happening with text formatting. See below:

    In the editor:
    Click image for larger version

Name:	Post1.jpg
Views:	17
Size:	50.3 KB
ID:	4100639

    After posted:

    Click image for larger version

Name:	Post26.jpg
Views:	36
Size:	97.2 KB
ID:	4100642

    Bold text replaced by code
    Attached Files

    Comment


    • #3
      For some reason I bet you have turned bbcode off in the forums. I know the file size display is a known bug though. Let me take a look at your cloud site real quick.

      Edit: You had disabled bbcode in that category for some reason, with it enabled, the posts look fine now.

      Comment


      • #4
        I think I know what happened. I had converted that Channel to a Category, then converted back to a Channel. That's how it must have lost those settings.

        Comment

        Related Topics

        Collapse

        Working...
        X