Announcement

Collapse
No announcement yet.

HTML/PHP Help

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lexserv
    replied
    Yes, sir, I used the default links. Still don't know what's going wrong. Here's the code:

    <!-- AD logo and buttons -->
    <center>
    <table border="0" width="{tablewidth}" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr>
    <td valign="top" align="left" background="{imagesfolder}/topbg.gif"><a href="index.php?s=$session[sessionhash]"><img src="{titleimage}" border="0" alt="$bbtitle"></a></td>
    </tr>
    <!-- toplinks -->
    <tr>
    <td valign="top" align="right" background="images/navbg.gif"><a href="usercp.php?s=$session[sessionhash]"><img src="{imagesfolder}/top_profile.gif" alt="Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences" border="0"></a><a href="register.php?s=$session[sessionhash]&action=signup"><img src="{imagesfolder}/top_register.gif" alt="Registration is free!" border="0"></a><a href="calendar.php?s=$session[sessionhash]"><img src="{imagesfolder}/top_calendar.gif" alt="Calendar" border="0"></a><a href="memberlist.php?s=$session[sessionhash]"><img src="{imagesfolder}/top_members.gif" alt="Find other members" border="0"></a><a href="misc.php?s=$session[sessionhash]&action=faq"><img src="{imagesfolder}/top_faq.gif" alt="Frequently Asked Questions" border="0"></a><a href="search.php?s=$session[sessionhash]"><img src="{imagesfolder}/top_search.gif" alt="Search" border="0"></a></td>
    </tr>
    </table>
    <!-- AD logo and buttons -->

    Leave a comment:


  • Floris
    replied
    The refresh really fixes it, so I have no idea but to say it is a browser cache thingy.. I don't have the true code to the templates, so couldn't check.

    The button issue : did you use the default links from vbulletin again? Because it won't decide for you

    Leave a comment:


  • Lexserv
    replied
    That seems to have done the trick! Thanks, xiphoid!

    Can someone else help me with the following, please:

    Margin on the right goes from "0" to a 1-2 pixels on and off. I don't understand this, everytime I click on a forum, it either has a margin or not. If you see a margin on the right, try refreshing your browser and you'll see what I'm talking about. How do I fix this?

    Noticed that I've created new buttons. Now, when I'm logged in, isn't the "register" button supposed to dissapear and be replaced with "user cp"? I'm getting both "user cp" and "register" showing on the menu bar. Help?

    Thanks in advance.

    Leave a comment:


  • Floris
    replied
    Hey, expite a few design flaws, that is a very nice design! Good work

    Ok, here is your problem
    The problem is that you have </a> (SPACE) <a ...> between the tags! remove those, since they are default browser-rendered text and higher then 18px, which is what the buttons are, and the table row isn't. It will get higher due to the space between the buttons. Personally, I kind of like that grey line below it, as if it is a shadow

    Leave a comment:


  • Lexserv
    started a topic HTML/PHP Help

    HTML/PHP Help

    Please go to www.alldeaf.com and take a look at the source code, under "<!-- AD logo and buttons -->"

    Do the HTML code look good? I'm asking because under the menu bar, there's a grey thin bar that's not supposed to be there. It's not a big deal, but I would prefer if there was no gap or anything underneath the menu bar.

    Margin on the right goes from "0" to a 1-2 pixels on and off. I don't understand this, everytime I click on a forum, it either has a margin or not. If you see a margin on the right, try refreshing your browser and you'll see what I'm talking about. How do I fix this?

    Noticed that I've created new buttons. Now, when I'm logged in, isn't the "register" button supposed to dissapear and be replaced with "user cp"? I'm getting both "user cp" and "register" showing on the menu bar. Help?

    Thanks in advance.
Loading...
Working...
X