Announcement

Collapse
No announcement yet.

Another Big Problem, Need help!!!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Another Big Problem, Need help!!!

    Ok, I switched my boards from .php3 to .php, this is becuase I wanted it to be compatable with the vbportal. I used the database I back up from my .php3 board with my .php board. (this is so I didnt have to start from scratch again).

    now heres the problem, when I click a link on my board it doesnt work, and I know why I just dont know how to fix it.

    Heres why, I am running the board in .php, but when i click a link for example:
    http://www.hellfireforums.com/forum/...php3?forumid=2

    it says .php3 "forumdisplay.php3 instead of forumdisplay.php, this is occuring with everylink. How do I fix this, some one please help. Check ouyt www.hellfireforums.com/forum if you need to see they problem in action.

    Please someone help, thanks!

  • #2
    Im still having problems, can some one please help me do this, please?

    Comment


    • #3
      you already received answers in the 2nd thread you posted on this

      Comment


      • #4
        Originally posted by bira
        you already received answers in the 2nd thread you posted on this
        Yes.

        Please dont double post.

        You will get the same answer anyway.
        Email: [email protected]
        Site: Under Construction

        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X