Announcement

Collapse
No announcement yet.

Postbit alignment

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Postbit alignment

    I'm trying to get this table (see attachment) to line up correctly like vB has it. What do I need to edit exactly to fix this?
    Attached Files

  • #2
    Looks like you are missing a spacer_open or spacer_close possibly, whats the contents of your header template?

    Comment


    • #3
      Code:
      <!-- logo -->
      <a name="top"></a>  
      <table border="0" cellpadding="4" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" width="100%" bgcolor="#FFFFFF" align="center">
          <tr>
            <td width="55%" colspan="3" valign="top">
            <h2 align="left"> 
      <a href="<A href="http://www.tundrasolutions.com/forums/"><img">http://www.tundrasolutions.com/forums/"><img border="0" src="http://www.tundrasolutions.com/images/hp_ts_logo.jpg" width="120" height="142" align="left" hspace="15" vspace="10" alt="TundraSolutions.com Logo"></a><br>
      <font face="Verdana">TundraSolutions.com</font><br>
      <font size="1" face="Verdana">Where you can research, discuss,&nbsp;price, and repair your Toyota, Scion or Lexus.</font></h2>
      <script type="text/javascript"><!--
      google_ad_client = "pub-8879924265792755";
      google_ad_width = 728;
      google_ad_height = 90;
      google_ad_format = "728x90_as";
      google_ad_type = "text_image";
      google_ad_channel ="2636339032";
      google_color_border = "FFFFFF";
      google_color_bg = "FFFFFF";
      google_color_link = "22229C";
      google_color_text = "000000";
      google_color_url = "000000";
      //--></script>
      <script type="text/javascript"
        src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
      </script>
      </td>
      <td width="35%" colspan="1" valign="top" align="right">
      <!-- SiteSearch Google -->
      <form method="get" action="http://www.google.com/custom" target="_top">
      <table border="0" bgcolor="#ffffff">
      <tr><td nowrap="nowrap" valign="top" align="left" height="32">
      <a href="http://www.google.com/">
      <img src="http://www.google.com/logos/Logo_25wht.gif" border="0" alt="Google" align="middle"></img></a>
      </td>
      <td nowrap="nowrap">
      <input type="hidden" name="domains" value="tundrasolutions.com"></input>
      <input type="text" name="q" size="31" maxlength="255" value=""></input>
      <input type="submit" name="sa" value="Search"></input>
      </td></tr>
      <tr>
      <td>&nbsp;</td>
      <td nowrap="nowrap">
      <table>
      <tr>
      <td>
      <input type="radio" name="sitesearch" value="" checked="checked"></input>
      <font size="-1" color="#000000">Web</font>
      </td>
      <td>
      <input type="radio" name="sitesearch" value="tundrasolutions.com"></input>
      <font size="-1" color="#000000">tundrasolutions.com</font>
      </td>
      </tr>
      </table>
      <input type="hidden" name="client" value="pub-8879924265792755"></input>
      <input type="hidden" name="forid" value="1"></input>
      <input type="hidden" name="channel" value="2045066691"></input>
      <input type="hidden" name="ie" value="ISO-8859-1"></input>
      <input type="hidden" name="oe" value="ISO-8859-1"></input>
      <input type="hidden" name="safe" value="active"></input>
      <input type="hidden" name="cof" value="GALT:#22229C;GL:1;DIV:#FFFFFF;VLC:22229C;AH:center;BGC:BBC7CE;LBGC:5C7099;ALC:0000FF;LC:0000FF;T:22229C;GFNT:0000FF;GIMP:0000FF;FORID:1;"></input>
      <input type="hidden" name="hl" value="en"></input>
      </td></tr></table>
      </form>
      <!-- SiteSearch Google -->
      </td></tr></table>
      <!-- /logo -->
      <!-- content table -->
      $spacer_open
      $_phpinclude_output
      Originally posted by Zachery View Post
      Looks like you are missing a spacer_open or spacer_close possibly, whats the contents of your header template?

      Comment


      • #4
        My only other suggestions would be to try reverting the postbit / postbit_legacy and showthread templates.

        Comment


        • #5
          Thanks, I reverted the postbit, and that fixed it.



          Originally posted by Zachery View Post
          My only other suggestions would be to try reverting the postbit / postbit_legacy and showthread templates.

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X