Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nero problems

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nero problems

    All of a sudden, Nero refuses to recognize that I have a 40x burner; instead, it thinks that it's 4x.

    I'm using the OEM version that came with my burner. Yesterday, I rearranged some of the drives on my IDE channels, but I also burned a music CD at 40x after that.
    Attached Files
    --filburt1, vBulletin.org/vBulletinTemplates.com moderator
    Web Design Forums.net: vB Board of the Month
    vBulletin Mail System (vBMS): webmail for your forum users

  • #2
    It's that damn ugly green skin, use silver and it will work.

    Anyway, have you just tried reinstalling nero or getting the latest update?

    Comment


    • #3
      I don't believe Nero updates from their site work; because I have the OEM version, it only works with my brand of burner (IIRC, a Cendyne).
      --filburt1, vBulletin.org/vBulletinTemplates.com moderator
      Web Design Forums.net: vB Board of the Month
      vBulletin Mail System (vBMS): webmail for your forum users

      Comment


      • #4
        You can use the updates.

        Comment


        • #5
          I updated from 5.5.8.1 to 5.5.10.14; seems to have fixed the problem.
          --filburt1, vBulletin.org/vBulletinTemplates.com moderator
          Web Design Forums.net: vB Board of the Month
          vBulletin Mail System (vBMS): webmail for your forum users

          Comment

          Related Topics

          Collapse

          Working...
          X