Announcement

Collapse
No announcement yet.

why is my signature 'broken' ?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • why is my signature 'broken' ?

    I don't see a vb error so i ask here, please move that topic to "vb errors" if it's one

    Why is my signature so broken? Iam using Firebird 0.6.1 right now, IE seems to do it right.

    screenshot will be attached...
    Attached Files
    Last edited by Freddie Bingham; Fri 26 Sep '03, 6:08am.
    That's the end of that!

  • #2
    not broken. vb.com has the css for links setup so that any links are underlined.
    www.warboards.org

    Comment


    • #3
      Thats not what he meant. The underlines are too low when viewed in Firebird.

      Comment


      • #4
        Looks broken to me in Mozilla...
        OPEN TECH SUPPORT
        "Tech is our middle name!"

        Comment


        • #5
          It would appear that your browser has cacked up the display of css.

          Switch back to IE, the one thing MicroS***e has done right.
          Sig? What sig?

          Comment


          • #6
            Hmmm, testing

            http://www.vbulletin.com
            http://www.vbulletin.com
            http://www.vbulletin.com
            http://www.vbulletin.com


            http://www.vbulletin.com
            http://www.vbulletin.com
            http://www.vbulletin.com
            http://www.vbulletin.com


            edit: yep, stacking up the links with size=1 breaks up the underlines in Mozilla ... more non-compliant coding?
            OPEN TECH SUPPORT
            "Tech is our middle name!"

            Comment


            • #7
              Looks fine for me in Safari...I think

              Comment


              • #8
                Originally posted by DarkDelight.net
                It would appear that your browser has cacked up the display of css.

                Switch back to IE, the one thing MicroS***e has done right.
                lmao...IE is horrible at CSS, Mozilla has much much better support for CSS.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by DarkDelight.net
                  It would appear that your browser has cacked up the display of css.

                  Switch back to IE, the one thing MicroS***e has done right.
                  Yea, good suggestion.

                  It's a vB issue, not Mozilla. No other site has this problem that I've seen.

                  Comment


                  • #10
                    http://24.241.71.167/forums/showthread.php?p=59#post59

                    vB3 Beta 6, the post contains some links at size=1 stacked on top of each other and it displays correctly in Mozilla Firebird. So it's either a vB3 Beta 7 problem, or a problem with vB.com's CSS or something.

                    Comment


                    • #11
                      having the same problem with my beta 7 test board.
                      Chamber of Secrets - The Ultimate Harry Potter Community!

                      Comment


                      • #12
                        squall i just done a compare and the CSS is identical between the two.

                        I'm going to see if I can track it down now.
                        Scott MacVicar

                        My Blog | Twitter

                        Comment


                        • #13
                          Well, i'm guessing Mozilla issue -- that is tied into beta 7 then.

                          Because in other browsers, i've never seen said problem, and neither have i seen it in the same browsers in past versions.
                          www.warboards.org

                          Comment


                          • #14
                            I don't Get this problem viewing the sites in Mozilla 1.4

                            Comment


                            • #15
                              same problem at mozilla 1.4 running on win xp.


                              i don't want to switch back to ie
                              That's the end of that!

                              Comment

                              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                              Working...
                              X