Announcement

Collapse
No announcement yet.

What's wrong with the contest thread?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • What's wrong with the contest thread?

    I'm trying to edit a post and I can't get anything to go through, I just get a white page. Same with replies. Is this a problem with my browser? (IE6, Win2k)

    I can't get ANY thread replies working now.
    Last edited by fury; Wed 2 Apr '03, 9:31am.

  • #2
    It is working for me... IE 6, Win 98...

    Comment


    • #3
      Originally posted by TripleH
      It is working for me... IE 6, Win 98...
      Are we having a meltdown? Now I can't reply to ANY threads except this one (and even that's iffy)

      Comment


      • #4
        delete all cookies and temp internet files and retry

        Comment


        • #5
          Nope, that didn't do it

          Comment


          • #6
            strange... you have dial up or cable?

            Comment


            • #7
              What does it say?

              Comment


              • #8
                testing to see if reply is broken
                Scott MacVicar

                My Blog | Twitter

                Comment


                • #9
                  reply with wysiwyg
                  Scott MacVicar

                  My Blog | Twitter

                  Comment


                  • #10
                    Reply with full WYSIWG reply and not QR
                    Scott MacVicar

                    My Blog | Twitter

                    Comment


                    • #11
                      Replies were broken for a few minutes. It's working now.
                      Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
                      Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

                      Steve Machol Photography


                      Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


                      Comment


                      • #12
                        Cable, and it's still broke

                        I just get a white page followed by Cannot find server or DNS error. Still completely random. Sometimes it works sometimes it doesn't.

                        Comment


                        • #13
                          That is what I am getting right now also.

                          Comment


                          • #14
                            working now..

                            Comment


                            • #15
                              wtf.. now its doing it again:@:@:@ lol


                              For some reason this is the only thread I can reply to..

                              Comment

                              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                              Working...
                              X