Announcement

Collapse
No announcement yet.

mod_auth_mysql with md5

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dave#
    replied
    Originally posted by NetherChris
    to ./configure add --with-apxs=/path/to/apache/bin/
    if it uses a configure script.

    No personal experience with that, but APXS is an apache executable for dynamically adding in modules without recompiling... like really really cool DSOs
    Not a perl file then? APXS only contains your apache build config [or not if package] -

    Leave a comment:


  • SteppenWolf
    replied
    thanks guys ...

    i'm just a ****ing noob, i just had to edit the makefile to add the path to apxs.

    Thanks again, this mod is really huge to protect a vB.

    Leave a comment:


  • SteppenWolf
    replied
    thx

    Leave a comment:


  • The Prohacker
    replied
    /usr/local/apache/bin/apxs -i -a -c mod_auth_mysql.c


    Of course, find the true location to apxs doing locate...

    Leave a comment:


  • NetherChris
    replied
    to ./configure add --with-apxs=/path/to/apache/bin/apxs... if it uses a configure script.

    No personal experience with that, but APXS is an apache executable for dynamically adding in modules without recompiling... like really really cool DSOs

    Leave a comment:


  • SteppenWolf
    started a topic mod_auth_mysql with md5

    mod_auth_mysql with md5

    Hi guys,

    i'm trying desesperatly to install the mod_auth_mysql 3.2 module on my apache 1.3.26.
    i'm on a redhat 7.2

    i have just downloaded the v 3.2 at sourceforghe, but when i edit the file, it shows v3.1 ... starnge

    so, when i try to "Make" the .so, i got an error.
    the system tells me that apxs is not a valid command.

    i think that the makefile is corrupted ...

    must i do another thing before "Make" ?
    must i log su apache ?
    must i put the sources in a specific directory ?

    oh i realize that i haven't said taht it's to link a htaccess auth file with my vB.

    thanks in advance for help ...
    i'm just a noob at linux'admin

    EDIT : sorry for the bad posting. Please move into the correct foum
Loading...
Working...
X