Announcement

Collapse
No announcement yet.

Firefox 3.5 loses connection

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Firefox 3.5 loses connection

    Every since I updated to FF 3.5 (OS X) my homepage loads fine, then when I click on a bookmark or type in a site it just dies and has no connection. After a few clicks or a few minutes it seems to resolve the issue. No odd add on's installed.

    I was just curious if anybody else had this issue.
    Bob- (pank)
    pankpages.com / http://twitter.com/_pank

  • #2
    Nope, but I don't use FF 3.5 as my main browser. Even so it's crashing 2-3 times a day. AFAIC it's not ready for prime time.
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Originally posted by Steve Machol View Post
      Nope, but I don't use FF 3.5 as my main browser. Even so it's crashing 2-3 times a day. AFAIC it's not ready for prime time.
      No problems with crashes on my end but I agree with your not ready for prime time opinion.
      Bob- (pank)
      pankpages.com / http://twitter.com/_pank

      Comment


      • #4
        Since I posted that it crashed again. I have a few sites open that reload on a regular basis.
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment


        • #5
          Originally posted by Steve Machol View Post
          Nope, but I don't use FF 3.5 as my main browser. Even so it's crashing 2-3 times a day. AFAIC it's not ready for prime time.
          I was just going to say the same thing.
          FF 3.5 freezes fairly often on my Mac.
          FF 3.5 freezes on my PC also, just not as often.

          FF needs to go back in the oven for a little longer.
          ...steven
          www.318ti.org (vB3.8) | www.nccbmwcca.org (vB4.2)
          bmwcca.org/forum | m135i.net
          "I tried to clean this up but this thread is beyond redemption." - Steve Machol

          Comment


          • #6
            I've been using Minefield (FF preAlpha for v4) and it's more stable than 3.5 has been!
            I drank WHAT?! - Socrates

            Comment


            • #7
              Originally posted by 1996 328ti View Post
              I was just going to say the same thing.
              FF 3.5 freezes fairly often on my Mac.
              FF 3.5 freezes on my PC also, just not as often.

              FF needs to go back in the oven for a little longer.
              I haven't had any such problems with FireFox 3.5, and I use it quite a bit.
              Congratulations on the death of vBulletin, Internet Brands.

              Comment


              • #8
                Losing connection is pretty unlucky, but you could have it worse and have Firefox freeze every few seconds, at least for the first twenty minutes it's running. That was my experience with it recently, and while it usually works fine after a while, the general problems and possibly memory problems with the program are still annoying as heck.
                DS Ultimate- A Nintendo DS Forum

                My Blog (Nintendo, vBulletin and other articles)

                My Profile and Modifications at vBulletin.org

                Comment


                • #9
                  FF 3.5 is working perfectly for me here. Though I'm using Linux not mac or windoze.

                  Been using it for a few hours now, while setting up an internal site using HTML5 and <video> tags (Ogg) ready for prime time (And no, I don't care if IE doesn't like it or safari) not a single slow down or crash :-)

                  Comment


                  • #10
                    Oddly enough after the last firebug update it stopped doing this. Also just updated to 3.5.1 so I'll keep my fingers crossed.
                    Bob- (pank)
                    pankpages.com / http://twitter.com/_pank

                    Comment


                    • #11
                      It's been doing that for me as well whenever I go on any vBulletin forums the page freezes.
                      I reckon it might be a bug in the system where Firefox doesn't recognise that we need to post something up and it freezes causing us to have blank pages.
                      Aussiefootyforums

                      New Site New forum
                      Come and talk sports all day long


                      Comment


                      • #12
                        3.5.1 has been flaky on my Mac too.
                        Locks up, drops connection.
                        I'll find out how 3.5.1 works on my PC later at work.
                        ...steven
                        www.318ti.org (vB3.8) | www.nccbmwcca.org (vB4.2)
                        bmwcca.org/forum | m135i.net
                        "I tried to clean this up but this thread is beyond redemption." - Steve Machol

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Onimua View Post
                          I haven't had any such problems with FireFox 3.5, and I use it quite a bit.
                          Ditto. I haven't had a single issue with it so far and I've been using it since the beta.
                          Regards,
                          Nick

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by schwab2clarkson View Post
                            It's been doing that for me as well whenever I go on any vBulletin forums the page freezes.
                            I reckon it might be a bug in the system where Firefox doesn't recognise that we need to post something up and it freezes causing us to have blank pages.
                            Same here. Many of my members report the same issue with FF tabs freezing on vb pages. However, after waiting they often become usable again.

                            I posted a bug report on this, but no one posted that they could reproduce this.
                            I buy 420 forums

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by Nick View Post
                              Ditto. I haven't had a single issue with it so far and I've been using it since the beta.
                              Ditto aswell. Runs fine for me too.

                              Comment

                              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                              Working...
                              X