Announcement

Collapse
No announcement yet.

Copy Post

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Bug / Issue] Copy Post

    Hi, my Vb5.4.4 still having copy post issue. I was trying to copy 1st post from a thread to a new thread but the entire thread was copied over. But when i was trying to copy 2nd or 3rd post to new thread, only the selected post were copied over. Seems like there is a bug if you wanna copy 1st post. can someone confirm this bug?

    my vbulletin and server info as below
    1. vBulletin Version - 5.4.4
    2. PHP Version - ea-php71
    3. MySQL Version - 5.6.38-1
    4. Any Addons installed - tapatalk
    5. Does the issue occur in a default style? i am using default style
    6. Does the issue occur using the English language provided? i am using english language
    7. Error message on the screen? no error
    8. Browser and Browser version used. tried on mac chrome, safari, firefox. ios safari, chrome
    9. Did you clear the browser cache and did the error continue? yes, same things happen
    10. A list of steps that can be used to recreate the issue.
      1. Copy 1st post from an existing thread to new thread (result - all posts in the thread were copied over)
    11. If the issue is an Invalid Server response, the web server and PHP logs that correspond with its timestamp. no invalid server response

  • #2
    Did you select Copy Posts and not Copy Topic? There are 2 separate inline mod menu for Topic and Posts.

    GIPHY for vB5 AutoLinker Auto-Create Flag Report Topic Social Icons in Postbit Clear Cache Cron DragDrop Upload Topic AJAX AutoUpdate Custom Avatars Selector Stop Links in Posts...and more!

    Comment


    • #3
      Yep that's what happens. After copying the first post delete the rest off.
      vB Mods That Rock!

      Comment

      Related Topics

      Collapse

      Working...
      X