Announcement

Collapse
No announcement yet.

underlines

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • underlines

    is there any way to remove the underling line from forum titles ? if so how please

  • #2
    Admin CP -> Styles -> Modify -> [fonts/colors/etc] -> Head Insert

    add the code in red. this will remove the underline from your links:

    <meta http-equiv="MSThemeCompatible" content="Yes">
    <style type="text/css">
    BODY {
    SCROLLBAR-BASE-COLOR: {categorybackcolor};
    SCROLLBAR-ARROW-COLOR: {categoryfontcolor};
    }
    SELECT {
    FONT-FAMILY: Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif;
    FONT-SIZE: 11px;
    COLOR: #000000;
    BACKGROUND-COLOR: #CFCFCF
    }
    TEXTAREA, .bginput {
    FONT-SIZE: 12px;
    FONT-FAMILY: Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif;
    COLOR: #000000;
    BACKGROUND-COLOR: #CFCFCF
    }
    A:link, A:visited, A:active {
    COLOR: {linkcolor};
    TEXT-DECORATION: none;
    }
    A:hover {
    COLOR: {hovercolor};
    }
    #cat A:link, #cat A:visited, #cat A:active {
    COLOR: {categoryfontcolor};
    TEXT-DECORATION: none;
    }
    #cat A:hover {
    COLOR: {categoryfontcolor};
    TEXT-DECORATION: underline;
    }
    #ltlink A:link, #ltlink A:visited, #ltlink A:active {
    COLOR: {linkcolor};
    TEXT-DECORATION: none;
    }
    #ltlink A:hover {
    COLOR: {hovercolor};
    TEXT-DECORATION: underline;
    }
    .thtcolor {
    COLOR: {tableheadtextcolor};
    }
    </style>

    $headnewpm

    Comment


    • #3
      thank you very much

      Comment


      • #4
        hmmm I did as you put but still the lines are there,my header insert is as below

        <meta http-equiv="MSThemeCompatible" content="Yes">
        <style type="text/css">
        BODY {
        SCROLLBAR-BASE-COLOR: {categorybackcolor};
        SCROLLBAR-ARROW-COLOR: {categoryfontcolor};
        }
        SELECT {
        FONT-FAMILY: Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif;
        FONT-SIZE: 11px;
        COLOR: #000000;
        BACKGROUND-COLOR: #CFCFCF
        }
        TEXTAREA, .bginput {
        FONT-SIZE: 12px;
        FONT-FAMILY: Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif;
        COLOR: #000000;
        BACKGROUND-COLOR: #CFCFCF
        }
        A:link, A:visited, A:active {
        COLOR: {linkcolor};
        TEXT-DECORATION: none;
        }
        A:hover {
        COLOR: {hovercolor};
        }
        #cat A:link, #cat A:visited, #cat A:active {
        COLOR: {categoryfontcolor};
        TEXT-DECORATION: none;
        }
        #cat A:hover {
        COLOR: {categoryfontcolor};
        TEXT-DECORATION: none;
        }
        #ltlink A:link, #ltlink A:visited, #ltlink A:active {
        COLOR: {linkcolor};
        TEXT-DECORATION: none;
        }
        #ltlink A:hover {
        COLOR: {hovercolor};
        TEXT-DECORATION: none;
        }
        .thtcolor {
        COLOR: {tableheadtextcolor};
        }
        </style>
        <script type="text/javascript" src="rainbow.js"></script>
        $headnewpm

        the only thing I have added extra to this header is the rainbow colour hack I uninstalled this and still showed the links I am getting to the pulling my hair out now

        Comment


        • #5
          Are the links underlined all the time, or only when you put your mouse over it? I removed the lines from all my links too, and text-decoration: none; worked fine...
          6 bored kids = melody-aggression-emotion-energy-intelligence
          Lostprophets:bassdrumsguitarsvocalskeysturntablesloops

          such a shame, my defense have become my own restrictions

          Ian Watkins, Jamie Oliver, Lee Gaze, Mike Lewis, Stu Richardson, and Mike Chiplin

          -Lostprophets

          Comment


          • #6
            all the time thats what I can't figure out they shouldn't show by all accounts,hmmm may have to look at what hacks I have installed although I wouldn't have thought this would have mattered as there is nothing else in head insert,hmm

            Comment


            • #7
              Is there a way to make it so that links in showthread are underlined, but everything else has no underline? My users are starting to complain about not having the links, but personally really like no underlines.
              website: joe.pcfx.cc
              forums: pcfx.cc
              gallery: here

              Comment


              • #8
                re underlines me too
                update
                I have found out that this only occurs on my test board running2.2.5,but on my board using 2.2.2 using the decoration none tag,I don't get the underlines ? so is this something to do with version 2.2.5 ? as I installed that version from a fresh install so an upgrade couldn't have been the problem,it would be interesting to find out why though.

                Comment


                • #9
                  solved my problem ,the reason they wern't showing on mine was I was using an image for the post background header and not just a colour as soon as I changed to a colour the lines had gone

                  Comment

                  widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                  Working...
                  X