Announcement

Collapse
No announcement yet.

vB 4 RC2 Styles not changing.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • vB 4 RC2 Styles not changing.

    Hi,
    I'm having problems with my styles, they aren't updating at all. They simply show the default style with the custom style's images. I've been on this all day, working with the stylevars, reverting templates, deleting the styles and trying to start from scratch and also tried the tools.php
    Nothing is happening. Does anyone have this too? Anyone know how to solve this?
    Thanks
    Thanks,
    Slinger

    Tandy Services
    Chamber Theory ~Your Locked Up Thoughts~

  • #2
    Clear your browser cache.

    Comment


    • #3
      Tried that too, but thanks for thinking with me.
      Thanks,
      Slinger

      Tandy Services
      Chamber Theory ~Your Locked Up Thoughts~

      Comment


      • #4
        Ok, it seems styles aren't changing when you don't allow user selection. However, when I do allow it, it works. Bug repost was posted by dtommy79 in projects.
        Thanks,
        Slinger

        Tandy Services
        Chamber Theory ~Your Locked Up Thoughts~

        Comment


        • #5
          I've the same problem

          Comment


          • #6
            Same Problem here for me as well , ive tried everything in tools.php and ive tried many different styles none change , every style just displayes the default style .. . .. . . . .ISNT THERE any way at all this can be fixeed?

            Comment

            widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
            Working...
            X