Announcement

Collapse
No announcement yet.

Main Menu Not Displaying on IE/Opera

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tauhid
    replied
    thanks Jose, owe you a lot of thanks!! it works now.

    could you give me some tips on how I could make drop down buttons/menu options come from each of the button images by any chance? Like in vbulletin.com, the navbar has drop down options for Blogs/Community, just give me a tip on what sort of code I could use under each of the menu buttons in my site and whether the submenus would need newly created buttons as well or not.

    Leave a comment:


  • Jose Amaral Rego
    replied
    Code:
    <tr>
    	<td width="100%" height="41" align="left" valign="top" nowrap="nowrap" background="http://www.wheelsbd.com/forum/tunerracer/misc/skin/main_menu.gif">
    		<a href="http://www.wheelsbd.com">
    		   <img src="http://www.wheelsbd.com/images/navnew/home_on.gif" alt="WheelsBD Home"  name="az_nav_home" width="150" height="41" border="0" id="az_nav_home" />
    		</a>
    		<a href="”http://www.wheelsbd.com/forum">
    		   <img src="http://www.wheelsbd.com/images/navnew/forum_on.gif" alt="WheelsBD Forum" name="az_nav_home" width="150" height="41" border="0" id="az_nav_home" />
    		</a>
    		<a href="http://www.wheelsbd.com/gallery">
    		   <img src="http://www.wheelsbd.com/images/navnew/gallery_on.gif" alt="WheelsBD Gallery" name="az_nav_home" width="150" height="41" border="0" id="az_nav_home" />
    		</a>
    		<a href="http://www.wheelsbd.com/marketzone">
    		   <img src="http://www.wheelsbd.com/images/navnew/marketzone_on.gif" alt="WheelsBD MarketZone" name="az_nav_home" width="150" height="41" border="0" id="az_nav_home" />
    		</a>
    		<a href="http://www.wheelsbd.com/forum/videos">
    		   <img src="http://www.wheelsbd.com/images/navnew/videos_on.gif" alt="WheelsBD Videos" name="az_nav_home" width="150" height="41" border="0" id="az_nav_home" />
    		</a>
    		<a href="http://www.wheelsbd.com/forum/WBDgarage.html">
    		   <img src="http://www.wheelsbd.com/images/navnew/garage_on.gif" alt="WheelsBD Garage" name="az_nav_home" width="150" height="41" border="0" id="az_nav_home" />
    		</a>
    		<a href="http://www.wheelsbd.com/forum/search.php?do=getnew">
    		   <img src="http://www.wheelsbd.com/images/navnew/whatsnew_on.gif" alt="What's New?" name="az_nav_home" width="150" height="41" border="0" id="az_nav_home" />
    		</a>
    	</td>
    </tr>

    Leave a comment:


  • Tauhid
    started a topic Main Menu Not Displaying on IE/Opera

    Main Menu Not Displaying on IE/Opera

    Hello Guys,

    I designed a new main menu/navigation for my forum and there has been reportedly issues with Internet Explorer/Opera. I dont know whether my codes are quite amateur or not correct, but I dont seem to understand why the above two browsers dont get to call the exact menu buttons as it is supposed to be. If you use Firefox/Chrome, they appear correctly as it was designed to do so.

    You can check out the exact HTML code and please correct me on what might be the problem here. I have edited the header file in my skin with this code:

    Code:
     <tr>
        <td width="100%" height="41" align="left" valign="top" nowrap="nowrap" background="http://www.wheelsbd.com/forum/tunerracer/misc/skin/main_menu.gif"><a href="http://www.wheelsbd.com"<img src="http://www.wheelsbd.com/images/navnew/home_on.gif" alt="WheelsBD Home" name="az_nav_home" width="150" height="41" border="0" id="az_nav_home" /></a><a href="http://www.wheelsbd.com/forum"<img src="http://www.wheelsbd.com/images/navnew/forum_on.gif" alt="WheelsBD Forum" name="az_nav_home" width="150" height="41" border="0" id="az_nav_home" /></a><a href="http://www.wheelsbd.com/gallery"<img src="http://www.wheelsbd.com/images/navnew/gallery_on.gif" alt="WheelsBD Gallery" name="az_nav_home" width="150" height="41" border="0" id="az_nav_home" /></a><a href="http://www.wheelsbd.com/marketzone"<img src="http://www.wheelsbd.com/images/navnew/marketzone_on.gif" alt="WheelsBD MarketZone" name="az_nav_home" width="150" height="41" border="0" id="az_nav_home" /></a><a href="http://www.wheelsbd.com/forum/videos"<img src="http://www.wheelsbd.com/images/navnew/videos_on.gif" alt="WheelsBD Videos" name="az_nav_home" width="150" height="41" border="0" id="az_nav_home" /></a><a href="http://www.wheelsbd.com/forum/WBDgarage.html"<img src="http://www.wheelsbd.com/images/navnew/garage_on.gif" alt="WheelsBD Garage" name="az_nav_home" width="150" height="41" border="0" id="az_nav_home" /></a><a href="http://www.wheelsbd.com/forum/search.php?do=getnew"<img src="http://www.wheelsbd.com/images/navnew/whatsnew_on.gif" alt="What's New?" name="az_nav_home" width="150" height="41" border="0" id="az_nav_home" /></a></td>
      </tr>
      <tr>
    
    
    </td>
    Please check the screenshots below and see what might be the problem here:

    On Firefox/Chrome, the buttons appear correctly:


    On Internet Explorer, the buttons dont show up:


    You can check out in the live forum at http://www.wheelsbd.com/forum
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X