Announcement

Collapse
No announcement yet.

VBulletin default style

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • vcoderzdotcom
    replied
    You rock Mark.

    it fixed both

    Big thanks

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    From memory, I think there's some css missing from the "additional css" box in the style editor...I seem to recall that caused this problem. Can't remember off hand what the actual CSS is that needs to go there though....

    Edit...*might* be this....not 100% sure:
    Code:
    /* auto-clearing of floats */
    .floatcontainer:after, .block_row:after { content:"."; display:block; height:0; clear:both; visibility:hidden; }
    .floatcontainer, .block_row { display:inline-block; }
    /* IE-mac hide \*/
    * html .floatcontainer, * html .block_row { height:1%; }
    .floatcontainer, .block_row { display:block; }
    /* end IE-mac hide */

    Leave a comment:


  • vcoderzdotcom
    replied
    on the other hand,

    check this too

    http://img19.imageshack.us/img19/2844/11242184.jpg


    why the page doesnt stretch ? it keeps the "recent visitors" on top

    Leave a comment:


  • vcoderzdotcom
    replied
    here's it

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    Originally posted by vcoderzdotcom View Post
    here's it, The "Send Message" and "Edit User Profile"


    Can you screenshot it from the default style? The vB guys here can only support the default one.

    Leave a comment:


  • vcoderzdotcom
    replied
    here's it, The "Send Message" and "Edit User Profile"


    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    I can't see that since you have to log in to view profiles, and the chances are I wouldn't see the link as a guest anyhow.

    Can you get a screenshot?

    Leave a comment:


  • vcoderzdotcom
    replied
    Thanks Mark ! it's solved.

    but i still have a problem in the users profile.

    check here for example :

    http://forum.vcoderz.com/member.php?u=2

    under the username, the Send Message is deformed.

    any solution for that ?

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    Having looked at your site;

    Can you go to:
    Admin CP > Style & language Settings > Use 'vBMenu' DHTML Popup Menus?

    Tell me what that is set to. It should be "Yes" for the menus to work.
    Last edited by Mark.B; Sun 12 Jul '09, 12:51am.

    Leave a comment:


  • vcoderzdotcom
    replied
    yes, i still have the same problem.

    in the members profiles, it looks bad, bcuz members can't click "send message". i need those drop down menus

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    You have: Template-Modifications by TMS and Inactive Reminders By Mished.co.uk

    To troubleshoot this, first reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file. Then run 'Suspect File Versions' in Diagnostics to make sure you have all the original files for your version and that none show 'File does not contain expected contents':

    Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions

    [Note: In some cases you may also need to remove any of the listed .xml files in the includes/xml directory.]

    Next, disable all plugins.

    Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

    define('DISABLE_HOOKS', true);

    Then if you still have this problem, create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Finally empty your browser cache, close all browser windows then try again. Make sure you change to the new style and view your forums with it.

    Do you have the same problem?

    Leave a comment:


  • vcoderzdotcom
    replied
    true, when i took the screenshot, there was another style, but i tested what u asked on the default one.

    here's it http://forum.vcoderz.com/ the default style.

    the same thing is happening on all the styles. it was like that on vb 3.6.7, and then 3.7.2.

    i was hoping that i comes back to normal with drop down menus when upgrading to 3.8.3
    Last edited by vcoderzdotcom; Sat 11 Jul '09, 12:38pm.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    That is not the style I asked you to create previously. What's the URL?

    Leave a comment:


  • vcoderzdotcom
    replied
    Originally posted by Steve Machol View Post
    Do you have the same problem with the style I asked you to create? If you do then one of your add-ons is causing this.

    To troubleshoot this, first reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file. Then run 'Suspect File Versions' in Diagnostics to make sure you have all the original files for your version and that none show 'File does not contain expected contents':

    Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions

    [Note: In some cases you may also need to remove any of the listed .xml files in the includes/xml directory.]

    Next, disable all plugins.

    Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

    define('DISABLE_HOOKS', true);

    it didn't work as well,

    the suspected files were just the ones of the post thank you, and zoint ceo products.

    i installed the new version of vbulletin today 3.8.3. of course i replaced everything.

    im posting some screenshots

    when i click here



    i get this at the end of page:

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Do you have the same problem with the style I asked you to create? If you do then one of your add-ons is causing this.

    To troubleshoot this, first reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file. Then run 'Suspect File Versions' in Diagnostics to make sure you have all the original files for your version and that none show 'File does not contain expected contents':

    Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions

    [Note: In some cases you may also need to remove any of the listed .xml files in the includes/xml directory.]

    Next, disable all plugins.

    Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

    define('DISABLE_HOOKS', true);

    Leave a comment:

widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X