Announcement

Collapse
No announcement yet.

header problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • header problem

    Sometimes when I load my forum home page I get the header screwed up.
    Have a look at the image please:



    The black part in the red circle is supposed to stay inside the grey lines above and behind.

    When I refresh the header turns back fine.

    I get the error with some pcs

  • #2
    help

    Comment


    • #3
      Does this happen all the time or 'sometimes'? What's the link to your forums?
      Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
      Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

      Steve Machol Photography


      Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


      Comment


      • #4
        Originally posted by Steve Machol
        Does this happen all the time or 'sometimes'? What's the link to your forums?
        sometimes then when I refresh the header goes fine.
        My forum is here: www.interfans.org/forum

        Comment


        • #5
          The following is my header code:

          Code:
          <br /><br />
          
          $spacer_open
          <br />
          
          <!-- Top -->
          <td width="100%" height="39">
          <div align="center" class="vbmenu_control">
          <a href="/forum/"><font color="black" title="Forum sull'Inter">INTERFANS.ORG</font></a>
          </div>
          </td>
          <!-- fine Top -->
          
          <!-- Banner -->
          <div align="center">
          <div style="img-align: center; width: 100%; height: 140px; overflow: hidden; background-color:#000;"><a href="http://www.interfans.org/forum"><script>
          var logo=new Array()
          logo[0]='<img src="http://img263.echo.cx/img263/2933/cuchu27lt.jpg" border="0" alt="Cambiasso" />'
          logo[1]='<img src="http://img217.echo.cx/img217/8525/adri010op.jpg" border="0" alt="Adriano" />'
          logo[2]='<img src="http://img289.echo.cx/img289/5356/javier011xg.jpg" border="0" alt="Javier Zanetti" />'
          logo[3]='<img src="http://img270.echo.cx/img270/7439/seba16pd.jpg"  border="0" alt="Veron" />'
          logo[4]='<img src="http://img289.echo.cx/img289/7356/toldo3lz.jpg"  border="0" alt="Toldo" />'
          logo[5]='<img src="http://img289.echo.cx/img289/8137/dejan8uv.jpg"  border="0" alt="Dejan Stankovic" />'
          logo[6]='<img src="http://img263.echo.cx/img263/9904/bobo7kw.jpg"  border="0" alt="Christian Vieri" />'
          logo[7]='<img src="http://img300.echo.cx/img300/7237/cordoba9kd.jpg"  border="0" alt="Cordoba" />'
          var displaylogo=Math.floor(Math.random()*(logo.length)  )
          document.write(logo[displaylogo])
          </script></a>
          </div>
          </div>
          <!-- fine Banner -->
          
          <!-- Toplinks -->
          <td width="100%" height="39">
          <div align="center" class="vbmenu_control">
          <if condition="$show['guest']">
          <a href="http://www.interfans.org/forum/register.php?do=signup"><font color="black">REGISTRATI</font></a> |
          </if> 
          <a href="/forum" title="Home page del Forum"><font color="black">HOME</font></a> 
          		|
          <a href="/forum/rosa.php" title="La rosa dell'Inter"><font color="black">ROSA</font></a>
          		|
          		<a href="/forum/rules.php" title="Il regolamento della nostra community"><font color="black">REGOLAMENTO</font></a>
          		|
          		<a href="http://www.interfans.org/forum/profil_pic.php" title="La nostra foto gallery"><font color="black">GALLERY</font></a> 
          
          | <a href="http://www.interfans.org/forum/albo.php" title="L'Albo d'oro della nostra community"><font color="black">ALBO</font></a>
          
          |
          		<a href="http://www.interfans.org/forum/showgroups.php?"><font color="black">STAFF</font></a> 
          
          |
          		<a href="http://www.interfans.org/forum/memberlist.php?postslower=0&postsupper=0&ausername=&homepage=&icq=&aim=&yahoo=&msn=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&order=DESC&sort=posts&pp=30&ltr="><font color="black">TOP POSTER</font></a> 
          
          |
          		<a href="/forum/links.php"><font color="black" title="I links">LINKS</font></a> 
          
          |
          		<a href="/forum/linkus.php"><font color="black" title="Linkaci">LINK US</font></a>
          
          |
          		<a href="http://www.interfans.org/forum/sendmessage.php"><font color="black" title="Contact Us">CONTACT US</font></a>
          
          </div>
          </td>
          
          <!-- fine Toplinks -->
          </tr>
          </table>
          <br />
          $_phpinclude_output

          Comment


          • #6
            Sorry if it happens 'sometimes' then it almost certainly has to be either a server issue or a browser one. I do not know how to fix this.
            Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
            Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

            Steve Machol Photography


            Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


            Comment


            • #7
              ok thanks steve

              Comment


              • #8
                so strange I refresh and everything gets normal

                Comment

                Loading...
                Working...
                X