Announcement

Collapse
No announcement yet.

My Postbit Is Giving Me Trouble

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • My Postbit Is Giving Me Trouble

    I'm working on a TEST forum (vb 2.3.5). Anyways, I created a new postbit but the
    PHP Code:
    $post[avatar
    is not working and neither is the
    PHP Code:
    $post[signature
    . It doesn't display anything.

    I do have a avatar selected and a signature. They just won't display.

    I reverted my postbit template and it still won't work. I don't know what's wrong. Thanks in advance, hopefully someone can help!

  • #2
    are avatars and signatures activated in your main vb settings ?
    http://www.eteknix.com/images/misc/vbulletin4_logo.png
    eTeknix.com - http://www.eteknix.com
    eTeknix Forums - http://forums.eteknix.com

    Comment


    • #3
      I just checked this on my 2.3.5 unhacked test forum and it works fine. I suspect that your either didn't really revert your postbit templates (all of them) or a hack is interefering with this.

      Also you're sure you have an Avatar and Sig, correct?
      Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
      Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

      Steve Machol Photography


      Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


      Comment


      • #4
        The funny thing is it DID work before, but when i created a new postbit and coded it into the postbit template the avatars/signature wouldn't show. Then when i couldn't figure out what was wrong i reverted the template and still it wouldn't show. I never edited any settings or php files since they were working. I can't remember if i edited any templates since though. The test forum has hardly any hacks whatsoever but it is heavily modified in the template department.

        Check the pictures for proof that avatars are enabled, i'm not seeing an avatar and i'm using an unedited postbit.

        Let me know what you'd like me to do. I'll try replacing all my php files with the default vb 2.3.5 php files and see if that does anything...(i'll report back as soon as i do it). If theres any queries you'd like me to run or templates to revert let me know. I also don't mind empying my database cause i have no members or posts, its just a test forum.

        EDIT: I replaced All my PHP files with the default PHP files and still its not displaying an avatar or signature. I guess that means its a PHP/MYSQL or a Setting error.
        Attached Files

        Comment


        • #5
          If you have not installed any hacks (which includes portals), fill out a support ticket at:

          http://www.vbulletin.com/members/mem...ontactform.php

          Be sure to include the login info to your Admin CP, phpMyAdmin and FTP.
          Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
          Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

          Steve Machol Photography


          Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


          Comment

          Loading...
          Working...
          X