Announcement

Collapse
No announcement yet.

Black Flag v1.1 Style - Transparent

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • MrNase
    replied
    Well, Iam on ISDN. I still try to visit your forums.. Well, ADSL will be ready next thursday. I think I should try it then..

    You should try -moz-opacity: 0.8; and not -moz-opacity: 80%;

    Leave a comment:


  • x3n0
    replied
    Originally posted by feldon23
    You must have a Pentium or AMD 2 GHz CPU or faster for that website!

    I have a 1.4 GHz and it uses 100% CPU for 1/2 second just to highlight links!
    I'm working on optimizing it as much as possible. I wouldn't suggest using DHTML filters if the user doesn't have fast video.

    Leave a comment:


  • feldon23
    replied
    You must have a Pentium or AMD 2 GHz CPU or faster for that website!

    I have a 1.4 GHz and it uses 100% CPU for 1/2 second just to highlight links!

    Leave a comment:


  • Vega
    replied
    Wow, it took almost 30 seconds to load that page. I've got an 2.3mbit line. Maybe you should try to reduce the size of all those pictures. And when I try to scroll, my browser lags thaaaaaaat much... Anyways, I'd like it, if it weren't that slow.

    Leave a comment:


  • nirvanilla
    replied
    as others said, your site is hella slow

    about the style-i dont think the red leafs go with the rest of it. instead of red i'd go with a different shade of green, maybe a lighter shade.

    Leave a comment:


  • x3n0
    replied
    Originally posted by conqsoft
    Maybe when you're high, it seems fast?
    I'm aware of the bandwidth issue. It should be resolved soon.

    Now what about the style?

    Leave a comment:


  • conqsoft
    replied
    Originally posted by Dean C
    Yep your site is incredibly slow buddy
    Maybe when you're high, it seems fast?

    Leave a comment:


  • Dean C
    replied
    Yep your site is incredibly slow buddy

    Leave a comment:


  • x3n0
    replied
    Originally posted by Zachery
    I would update to MySQL 4.0.20 for query caching ;D

    You need to Chmod a folder (/clientscript/vb_css/) and enable a setting (AdminCP > vBulletin Options > Style & Language Settings > Store CSS as Files )

    Thanks for your help Zachery!

    I made the changes you pointed out. Reduced the image sizes and saved the stylesheets as files. Hope it works better now. Please let me know.

    I'll look into compiling a new version of MySQL for my OS.

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    I would update to MySQL 4.0.20 for query caching ;D

    You need to Chmod a folder (/clientscript/vb_css/) and enable a setting (AdminCP > vBulletin Options > Style & Language Settings > Store CSS as Files )

    Leave a comment:


  • x3n0
    replied
    Originally posted by Zachery
    http://MyGanjaGrow.com
    Gamma 3.0.0 Fresh Install
    RH Linux 9.0
    PHP 4.2.2
    MySQL 3.23.54

    php 4.2.2 was buggy as hell, and mysql 4 would be much better


    That was the same style but i changed to the other one which seemed atad bit faster.
    I have yet to optimize the images for size. How does one cache the style sheets?

    As far as the server info - I'm running Aurora Linux on a Sparc 64 server nowadays, probably a one-of-a-kind vB server. PHP v4.3.7 and MySQL v3.23.58 were the newest sources compatible with my kernal compilation.

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    http://MyGanjaGrow.com
    Gamma 3.0.0 Fresh Install
    RH Linux 9.0
    PHP 4.2.2
    MySQL 3.23.54

    php 4.2.2 was buggy as hell, and mysql 4 would be much better


    That was the same style but i changed to the other one which seemed atad bit faster.

    Leave a comment:


  • x3n0
    replied
    Originally posted by Zachery
    I hope the server info is still not the same now

    I am trying to view the style but neither browser i have want to seem to locate and download your site :/
    Server info? I don't understand.

    How 'bout this link (v1.0 not transparent)?

    http://myganjagrow.com/forums/index.php?styleid=1
    Last edited by x3n0; Sat 14th Aug '04, 12:22pm.

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    Ok, after about 5 min on broadband i was able to see your forums, your background image ALONE is 92k, your CSS is inline and will never be cached, making your page 52k in stright text

    This doesnt include your small logo.. which is 216k!


    All and all 360 some k on each pageload is ALOT of bandwith to go though. Not to mention my browser lags it self to death trying to scroll.

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    I hope the server info is still not the same now

    I am trying to view the style but neither browser i have want to seem to locate and download your site :/

    Leave a comment:

Loading...
Working...
X